BİLECİK / BOZÜYÜK - Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

4 Eylül Mh. Yunus Nadi Cad. No20 Bozüyük/Bilecik
Vizyon
VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen; okuyan, inceleyen, araştıran; analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede model okul olmaktır. Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “Model Okul” olmaktır.
Misyon
Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ailesine, vatanına, milletine ve devletine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı sevgili, büyüklerine karşı saygılı , bilgili, görgülü, vatan ve milletini seven ve hizmet etmekten şeref duyan nesiller yetiştirmektir. Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce Önder Atatürk’ün Büyük Türkiye İdeali’ne ulaşmayı hedefleyen; ailesine, vatanına, milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı merhamet, büyüklerine hürmet gösteren; bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı nesiller yetiştirmektir.
Saatler
DERS BAŞLAMA-ÖĞLE ÖĞLE TATİLİ 08:30-12:00 ÖĞLE ARASI 12:00-13:30 DERS BİTİŞ:15:10
Okulumuz il merkezine 40km, ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.